Anmäl dig här!

16 april 08:30Sveriges Kommunikationsbyråer Stockholm


Välkommen till Byråcoachens tredje för
eläsning med KFO och DIK!
Oavsett vad du har för grund till hur du sätter löner får du denna morgon tips på hur du kan planera, motivera och sätta rättvisa löner. Så att du och dina medarbetare kan ha en samsyn och en långsiktig plan tillsammans.


Boka gärna in kommande frukostträffar i vår i din kalender, alla träffarna hålls i KOMMs lokaler på Sveavägen 32! 

14 maj

Hantera elefanten i rummet eller ineffektivitet?

4 juni - TBA

Om Byråcoachen – för att vi bryr oss om branschen!

Byråcoachen är ett initiativ från DIK som uppstått för att vi bryr oss om kommunikationsbranschen. På ett ödmjukt sätt vill vi tillsammans med grymma partners stötta byråer till ökad hållbarhet, lönsamhet och tillväxt. Ett sätt är ju priset Årets Arbetsgivare som vi tagit fram tillsammans med Regi. Byråcoachen är ett annat sätt.

I Byråcoachen samlar vi specialister, som med relevant kunskap, konkreta verktyg och inte minst förståelse och erfarenhet för branschens möjligheter och utmaningar kan stötta både ledningen och medarbetarna till att bli ännu lite bättre i morgon än idag.

Alla vi pratat med vill göra rätt – men att veta vad, hur och när kan kännas som en livstidslång vetenskap av lärande. Vet ni? Det behöver det inte vara! Därför är vi nu ett gäng partners som tillsammans bidrar med det bästa och smartaste vi har. Vad sägs om den här uppställningen specialister: KOMM, KFO, Hej Engagemang, .tobegin, Wise och Edge? Och det här är bara början.

Vi vill och kan förändra och utveckla saker för branschen – tillsammans!

Tider:

Frukost

20min

Pott, belöning, prestationsbaserad eller marknadsmässig?

40min

Talare:

DIK

Läs mer

BFO

Läs mer