12 januari - 2 februari

Vad är Roger Hatchuel 
Student Academy?

Roger Hatchuel Student Academy är ett globalt 6-dagars program som pågår under Cannes Lions Festivalen i Frankrike. Programmet är specialutformat för kommunikationsstudenter som närmar sig examen. Sedan 2003 har RHSA inspirerat nästa generations kreativa ledare genom kunskap, rätt verktyg och ett nätverk som gör det möjligt att utforska olika kreativa vägar innan det är dags att lämna studentlivet bakom sig och starta sin karriär inom kommunikationsbranschen.

Att vara en del av Roger Hatchuel Student Academy är en fantastisk möjlighet att få träffa studenter från hela världen, få specialanpassade föreläsningar från några av världens bästa kreatörer, utveckla sig själv och få en förståelse för Branschen globalt.  Handledarna består av några av världens mest framstående branschpersonligheter. 

KOMM är Sveriges representanter för Cannes Lions och har därför möjligheten att nominera kandidater till Roger Hatchuel Student Academy. Cannes Lions tar ett slutgiltigt beslut om en vald student från Sverige som får delta i en klass av 40 elever från hela världen. 

Deltagare får full tillgång till festivalprogrammet med seminariet, workshops etc. ingår men studenten får bekosta flyg och boende själv (Cannes Lions erbjuder dock ett bra pris på boende nära festivalen).

För att söka ska man:

– Studera reklam, kommunikation, design eller marknadsföring eller liknande
– Prata flytande engelska
– Vara ca. 18-24 år gammal och ta examen 2023
– Kunna närvara i Cannes under perioden 18-23 juni 2023

Viktiga datum

Anmälan öppen
Fram till 2 februari 2023

Utvald student presenteras
18 mars


Roger Hatchuel Student Academy i Cannes
18-23 juni 2023


Vid frågor, kontakta projektledare Nina Furin, nina@komm.se

Ansök här!

Vad får du med dig efter en vecka i Cannes? 

Det här programmet ger deltagarna en större förståelse för en själv, ens framtida yrke, människorna runt dig och branschen i stort  - den här veckan sätter dig i framkant i branschen. 

Professionell utveckling
Upptäck olika kreativa delar och konsten av storytelling, idéskapande och kreativ agilt arbete. Lär dig att lösa en brief på 48 timmar. Finslipa din pitch och lär dig att nätverka. 

Personlig utveckling
Du lär dig att leda och få ditt självförtroende att blomstra. Utveckla ditt kreativa mod och hitta din röst. Utveckla din passion och hur du är dig själv i allt du gör. 

Utveckla ditt nätverk
Träffa likasinnande personer från hela världen, allt från studenter, talare, mentorer och prisbelönta kreatörer men också alla andra 16 000 festivaldeltagare. Några av dessa kommer att bli dina livslånga vänner, framtida mentorer och företagspartners. 

Ansök här!

Sveriges Kommunikationsbyreår KOMM
info@komm.se

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. 

Läs mer på www.komm.se.