Anmäl dig här!

6 september 2022 08:30-10:00Obeya PR

Valet är bara några veckor bort och Sveriges partier kampanjar för fullt i hopp om att kunna vinna folkets röster. I årets riksdagsval är 1 av 10 förstagångsväljare vilket är fler än någonsin. En vecka innan valet bjuder KOMM och Open Act in till Språkskiften inom politisk kommunikation. KOMM och Open Act presenterar olika exempel på politiska språkskiften över tid och som följs av panelsamtal om kommunikationens roll i valutgången.

Talare

David Orlic
Kitimbwa Sabuni
Nicole Kavander


OBS! 


*NY ADRESS* 

Vi har fått möjligheten att arrangera detta seminarium hos Obeya PR i deras fina lokaler på Upplandsgatan 7 i Stockholm. 
*NY ADRESS*  Anmäl dig här!

  Ta del av Open Acts rapport Mellan raderna här

  David Orlic

  David Orlic är en av Sveriges mest prisbelönade creative directors. Han grundade byrån Volontaire som vunnit Grand Prix vid Cannes Lions, har varit innovationschef på Prime där han lanserade Järvaveckan och var ordförande för KOMM mellan 2015 och 2019. David har arbetat som rådgivare åt Socialdemokraterna i valrörelserna 2014 och 2018, och hörs ofta i public service där han kommenterar politisk kommunikation.

  Läs mer

  Nicole Kavander
  Styrelseledamot Open Act

  Nicole Kavander är medgrundare av All of Us som arbetar för mer mångfald och inkludering i de kreativa näringarna. Hon har en bakgrund i kommunikationsbranschen som business director och strateg och är en av tre röster i Checkpoint med Anbara, Brandon och Nicole, en podcast som skildrar svartas upplevelser i Sverige. Nicole sitter i styrelsen för Open Act, Swedish Fashion Association och Nibye.

  Läs mer

  Kitimbwa Sabuni
  Talesperson Afrosvenskarnas Riksförbund

  Kitimbwa Sabuni har två decenniers erfarenhet av att arbeta som organisationsutvecklare med inriktning på mångfald, jämlikhet och inkludering. Han är författare till flera böcker och artiklar som rör rasism i organisationen som bl. a. Vit, svart eller brun - handbok om aktiva åtgärder kopplat till hudfärg.

  Läs mer

  Obeya PR

  Upplandsgatan 7, 2 tr

  111 23 Stockholm

  Kod: 1974

  Problem att hitta eller komma in? Ring +46 723 86 33 00

  Anmäl dig här!