2 september 2021 09:00-10:00Digitalt via Zoom

Kollektivavtal - en lönsam investering och konkurrensfördel?

Är kollektivavtalet dyrt, stelbent och otidsenligt? Eller kan det vara en lönsam investering som också innebär en konkurrensfördel? Fler och fler byråer tecknar kollektivavtal. Varför är det så? Vad har de sett som ingen annan ser?

Vet du till exempel att det finns ett skräddarsytt kollektivavtal för kommunikationsbranschen som är framtaget efter workshops och dialog med ett 20-tal representanter från olika byråer?

Om du svarar nej är du inte ensam. Och nu har du chansen att uppdatera dig!

I detta webbinarium tar vi död på en del fördomar och ökar kunskapen. Vi berättar vad ett kollektivavtal innebär, hur man tecknar det och såklart vilket stöd du som arbetsgivare får. Vinsterna byråledarna ser och den experthjälp och stöd i HR- och arbetsgivarrelaterade frågor du kan få.

Har du frågor eller funderingar du vill få svar på? Skicka dem till hej@byracoachen.se

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!

Om Byråcoachen – utveckling, kunskap & stöd för arbetsgivare och ledare!

Byråcoachen drivs av Arbetsgivarföreningen Fremia (fd KFO) och är en unikt initiativ för byråer i kommunikationsbranschen.

På ett ödmjukt och stöttande sätt vill vi stötta arbetsgivare i sitt ledarskap och bidra till att utveckla branschen inom hållbarhet, lönsamhet och tillväxt. Vi vet att man som arbetsgivare vill vara bra och göra rätt – och att veta vad och hur kan kännas som att ta sig fram i en snårig djungel utan karta.

”Det här är kanske det bästa initiativet jag sett som kan göra skillnad på riktigt. Och att få möjligheten att stötta alla engagerade grymma byråledare inom områden som inte alltid är prioriterade men så viktiga är fantastiskt. Tillsammans utvecklar vi branschen” säger Malin Ingevall som driver Byråcoachen

Fremia och Byråcoachen bidrar till det ljuva arbetsgivarlivet.

Vi stöttar i frågor som arbetsmiljö, arbetsrätt, organisation, ledarskap, ägarfrågor och mycket mycket mer. Genom att ha expertis, dela kunskap och konkreta verktyg samt bidra med coaching hjälper vi arbetsgivare att prioritera och få det viktigste gjort.

Hos oss möter du dessutom personer som har erfarenhet från och förståelse för branschens möjligheter och utmaningar. På det sättet kan vi stötta både ledningen och medarbetarna till att bli ännu lite bättre i morgon än idag.

Vi vill och kan förändra och utveckla saker för branschen – tillsammans! Tack KOMM för att ni är en viktig part vi får göra det med!