Anmäl dig här!

26 mars 08:30Sveriges Kommunikationsbyråer Stockholm


Välkommen till Byråcoachens andra föreläsning med Malin Ingevall.


Att hållbara medarbetare ger lönsamma bolag har vi pratat om på tidigare event. Denna morgon delar Malin Ingevall med sig av 13 perspektiv som påverkar lönsamhet i projekt och kundrelationer på kommunikationsbyråer. 

Perspektiven är insamlade från olika byråer och du får även tips på hur du kan jobba med dem i dina team.

Du får även tips på hur du kan jobba med dem i dina team.Malin Ingevall som har över 24 år i branschen har till exempel varit VD och delägare i digitala byrån Sticky Beat, projektledare och utbildar på bland annat Berghs SoC. Idag driver hon Byråcoachen på uppdrag av DIK och tillsammans med våra partners.  Föreläsningen ges av Byråcoachen, i samarbete med DIK och KOMM.


Boka gärna in kommande frukostträffar i vår i formulären nedan, alla träffarna hålls i KOMMs lokaler på Sveavägen 32! 

16 april

Pott, belöning, prestationsbaserad eller marknadsmässig?

14 maj
Elefanten i rummet eller ineffektivitet?

4 juni - TBA

Om Byråcoachen – för att vi bryr oss om branschen!
Byråcoachen är ett initiativ från DIK som uppstått för att vi bryr oss om kommunikationsbranschen. På ett ödmjukt sätt vill vi tillsammans med grymma partners stötta byråer till ökad hållbarhet, lönsamhet och tillväxt. Ett sätt är ju priset Årets Arbetsgivare som vi tagit fram tillsammans med Regi. Byråcoachen är ett annat sätt.

I Byråcoachen samlar vi specialister, som med relevant kunskap, konkreta verktyg och inte minst förståelse och erfarenhet för branschens möjligheter och utmaningar kan stötta både ledningen och medarbetarna till att bli ännu lite bättre i morgon än idag.

Alla vi pratat med vill göra rätt – men att veta vad, hur och när kan kännas som en livstidslång vetenskap av lärande. Vet ni? Det behöver det inte vara! Därför är vi nu ett gäng partners som tillsammans bidrar med det bästa och smartaste vi har. Vad sägs om den här uppställningen specialister: KOMM, KFO, Hej Engagemang, .tobegin, Wise och Edge? Och det här är bara början.

Vi vill och kan förändra och utveckla saker för branschen – tillsammans!

Tider:

Frukost

 

20min

Hållbara medarbetare ger lönsamma bolag.

40min

Talare: