Young Lions Sweden är en uttagningstävling för den internationella tävlingen Young Lions i Cannes. Tävlingen till för unga talangfulla kreatörer som alla tävlar med en förhoppning om att ta hem sin kategori och få åka till Cannes under festivalveckan i juni. Tack till komms partner TV4 för att ni möjliggör tävlingen!

För att tävla i Young Lions 2024 krävs det att man är 30 år eller yngre (född på eller efter 21 juni 1993). Man tävlar i team om två personer, antingen från samma eller olika byråer/företag.

Tävlingskategorierna 2024 är Media, Film, Design och Digitalt. Fredag 12 april släpps briefen och årets ideella organisation offentliggörs. Tävlingen går ut på att efter en given brief skapa exempelvis en varumärkesidentitet, digital-kampanj, film eller mediaplan beroende på vilken kategori man väljer att tävla i. Ett team per kategori belönas och dessa fyra team får representera Sverige i den internationella tävlingen i Cannes i sommar och får full access till hela festivalveckan. 

Anmälan är öppen och det går att vara med och tävla fram till deadline för inlämning - briefen finns för nedladdning i bekräftelsemailet! 

Anmäl ditt team här

Arrangör