18 februari 00:00

Vad är Roger Hatchuel 
Student Academy?

Roger Hatchuel Student Academy är ett globalt 6-dagars program som pågår under Cannes Lions Festivalen i Frankrike. Programmet är specialutformat för kommunikationsstudenter som närmar sig examen. Sedan 2003 har RHSA inspirerat nästa generations kreativa ledare genom kunskap, rätt verktyg och ett nätverk som gör det möjligt att utforska olika kreativa vägar innan det är dags att lämna studentlivet bakom sig och starta sin karriär inom kommunikationsbranschen.

Att vara en del av Roger Hatchuel Student Academy är en fantastisk möjlighet att få träffa studenter från hela världen, få specialanpassade föreläsningar från några av världens bästa kreatörer, utveckla sig själv och få en förståelse för Branschen globalt.  Handledarna består av några av världens mest framstående branschpersonligheter. 

KOMM är Sveriges representanter för Cannes Lions och har därför möjligheten att nominera kandidater till Roger Hatchuel Student Academy. Cannes Lions tar ett slutgiltigt beslut om en vald student från Sverige som får delta i en klass av 40 elever från hela världen. 

Deltagare får full tillgång till festivalprogrammet med seminariet, workshops etc. ingår men studenten får bekosta flyg och boende själv (Cannes Lions erbjuder dock ett bra pris på boende nära festivalen).

För att söka ska man:

– Studera reklam, kommunikation, design eller marknadsföring eller liknande
– Prata flytande engelska
– Vara ca. 18-24 år gammal
– Kunna närvara i Cannes under perioden 20-24 juni 2022

Viktiga datum

Anmälan öppen
Fram till 17 februari 2022

Utvald student presenteras
I April

Roger Hatchuel Student Academy i Cannes
20-24 juni 2022

Vid frågor, kontakta projektledare Anna Magnberg, anna@komm.se, tel 076 396 84 21

Ansök här!